Nieuws weblog

Het laatste Dentalmind Tandtechniek nieuws. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten.

Nela Ramirez geslaagd voor het diploma Tandprotheticus!

Op vrijdag 14 juli heeft Nela Ramirez het diploma Tandprotheticus op de Hogeschool Utrecht uitgereikt gekregen.
De afgelopen vier jaar heeft Nela hard gestudeerd en dan eindelijk was het zover.
Een leuke bijkomstigheid is ook nog dat Nela (en haar afstudeergroepje) de 1e prijs voor het beste onderzoek hebben gekregen.
Alle medewerkers van Dentalmind Tandprothetiek zijn reuze trots op Nela en feliciteren haar daarom ook van harte met dit mooie resultaat.

 

 

Martin van Hezik was op de diploma uitreiking aanwezig. Op de foto staat een trotse Nela naast Martin en dochter Celeste.

Vanaf 1 september a.s. zal Nela, de nieuwe zorgverlener van Dentalmind Tandprothetiek worden.

Martin van Hezik zal nu met een tevreden gevoel met pensioen kunnen gaan.

Meer...

Nela Ramirez naar het 4e en tevens laatste jaar van de opleiding Tandprotheticus

Nela Ramirez naar het 4e en tevens laatste jaar van de opleiding Tandprotheticus

Dimitri van Hezik, Nela Ramirez en Walther Ladrak (oud-directeur)

Nela is met succes overgegaan naar het 4e leerjaar van de opleiding Tandprotheticus aan de Hogeschool Utrecht.  Nog 1 jaar en Nela zal dan Martin van Hezik opvolgen als zorgverlener. Nela heeft afgelopen april Walther Ladrak opgevolgd en is benoemd tot directeur van Dentalmind Tandprothetiek. Dimitri van Hezik is directeur van Dentalmind Tandtechniek. Wij feliciteren Nela en wensen haar veel succes toe met haar nieuwe functie.

Meer...

Dentalmind Tandprothetiek behaald wederom ONT Branche certificaat.

ISO logo 9001 JPGONT branche certificering

Om de kwaliteit van de dienstverlening en de zorg te kunnen verbeteren heeft Dentalmind Tandprothetiek sinds april 2010 een kwaliteitszorgsysteem. Regelmatig wordt dit systeem gecontroleerd door Roozenboom Consulting. De heer Dennis Belle, auditor van Roozenboom Consulting heeft op 4 februari 2016 het kwaliteitszorgsysteem  van Dentalmind Tandprothetiek geaudit. De conclusie is dat het ONT Branchecertificaat, op basis van ISO 9001, wederom voor de komende drie jaar wordt verleend. De ONT is de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici. Verantwoordelijk voor de instandhouding van het kwaliteitszorgsysteem bij Dentalmind Tandprothetiek is Joop Dufloo. Hij is oud-directeur van Neodent Dental Depot en hij heeft vanuit die functie ruime ervaring opgebouwd met kwaliteitszorg.

 

Wij feliciteren Joop Dufloo wederom met het behaalde resultaat.

 

Joop Dufloo, HKZ  Hoofd Kop Zorg 🙂

Joop Dufloo

Meer...

Famed gaat onze declaraties overnemen

Waarom Fa-med

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med. De nota van de behandeling en de gebitsprothese ontvangt u dan ook van Fa-med. U ontvangt dus alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed.

 

Op tijd betalen

Vergeet niet uw nota op tijd te betalen. De betalingstermijn die Fa-med hanteert is 30 dagen. Lukt het u niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via notavanfamed.nl of bel het Contact Center van Fa-med 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten).

Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Fa-med te verstrekken. Fa-med gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Fa-med ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Fa-med kunt u vinden op notavanfamed.nl.

 

Heeft u nog vragen?

Voor vragen over uw nota kunt u veel informatie terugvinden op notavanfamed.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met het Fa-med Contact Center via 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Wilt u een nieuw origineel van uw nota ontvangen? Bel dan 0900-0882 (€ 1,- per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Zij zijn iedere werkdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar.

 

Voordelen van Famed

• Geen nota’s die zoek raken

• Direct declareren bij zorgverzekeraar

• Betalingsregeling treffen

• Uitstel van betaling aanvragen

• Direct betalen met FiNBOX

Meer...

Persen van gebitsprothesen

Persen van gebitsprothesen

Voor het persen van gebitsprothesen in kunststof maken wij gebruik van een hoog-waardig pers-injectiesysteem. Het SR Ivocap System maakt de vervaardiging mogelijk van hoogwaardige methyl- methacrylate geïnjecteerde protheses.

Voordelen:
• Geen krimp in verticale dimensies door compensatie krimp tijdens polymerisatie
• Perfecte pasvorm
• Geen beetverhoging
• Meest homogene kunststof door capsule systeem in vaste verhoudingen
• Meest optimaal op elkaar afgestemde injectiesysteem beschikbaar op de markt
• Tijdens polymerisatie constante druk van 6 atmosfeer
• Rest-monomeervrij. Geen allergiën bekend.
• Optimale hechting van tanden en kiezen aan kunststof

Meer...

Phonares tanden en kiezen van Ivoclar

Dentalmind Tandprothetiek gebruikt o.a. Phonares tanden en kiezen van Ivoclar. Wat natuurgetrouwheid en kwaliteit betreft is dit één van de beste merken tanden en kiezen. De uitgebreide vormenkaart maakt dat er voor elke patiënt en elke leeftijd passende tanden en kiezen worden gevonden. Zo wordt de nieuwe gebitsprothese een natuurlijk ogende vervanging van uw oude tanden en kiezen.

productnieuws01 productnieuws02

Meer...